Thursday, July 26, 2012

Deri Çanta Modelleri 2012

Bayanların en önemli aksesuarı, birçok bayanın da takıntısı şüphesiz ki çantadır. En şık kıyafetler bile çantasız eksik kalır halbuki sıradan bir kıyafet onu tamamlayan şık bir çantayla bambaşka bir hava ve şıklık kazanır.


Bu yılın trendleri zarf çanta modelleri olmakla birlikte çantada da tıpkı kıyafette olduğu gibi eskiye dönüş söz konusu. Modeller daha keskin hat ve renklere sahip. Yazın tek çanta rengi olan beyaz ise artık tarih oldu. Sarılar, kırmızılar, yeşiller, morlar ve hatta fosforlu renkler bu yıl en çok tercih edilenler oluyor.


Çanta piyasasındaki rağbet üreticiler arasındaki rekabeti de artırıyor. Buna bağlı olarak da her bütçeye uygun çanta bulmak artık daha mümkün. Dilerseniz yedi buçuk liraya dilerseniz de yüz liraya dilediğiniz tipte çantayı bulabilirsiniz.


Çanta seçiminde ebat olarak vücudunuza uygun olanı seçmeniz de çok önemli bir ayrıntı çünkü vitrinde gördüğünüz ve çok beğendiğiniz bir çanta sizin vücudunuzda aynı duruşu sergilemeyecektir.


Çanta kullanımı kadar bakımı da oldukça önemli sürekli aynı çantaları kullanmanız demek en erken o çantalara veda etmeniz anlamına geliyor, aynı zamanda çantalarınızı asarak bekletmemenizi tavsiye ederim lakin çantalar asılı kaldıkça daha hızlı yıpranıyor ve durduğu yerde eskimeye başlıyor.



 


Bu Kelimelerden Geldiler: çanta modelleri 2012 bayan

No comments:

Post a Comment